VT-165CX

Difuzoare Auto Hertz Cento CX 165 coaxial, 2cai, 165mm, 70W RMS

Brand: Hertz
Dimensiune: 165mm
Gama: Cento
Categorie produs: Difuzoare
Impendanta: 4 Ohm
Putere RMS: 70
472,00 lei

Cantitate

Ultimele produse in stoc
Descriere

Difuzoarele Hertz coaxiale reprezintă o provocare de proiectare majoră datorită caracterului critic al iesirilor acustice, fiind instalate într-o plasare OEM adesea nefavorabilă reproducerii musicale. Din acest motiv, pentru a obține performanțe înalte, a fost pus în practică un mare efort tehnic, abordat prompt de echipa noastră de cercetare și dezvoltare. Difuzoarele Coaxiale Cento CX 165 cu două căi prezintă noul tweeter de 24 mm (0,9 in.) Tetolon®, care oferă un sunet mai muzical și mai detaliat comparativ cu cele din material plastic tradiționale. Dispersia a fost optimizată pentru a asculta în afara axei. Conul SPP-M (hârtie semi-presată) asigură caracteristici superioare de acustică și amortizare.

 

1. Fibră moale din Tetolon® de 24 mm (0,9 in.), Răcită cu ferofluid, pentru frecvențe înalte și extinse.

 

2. Tweeterul RHFC ™ (Contur de înaltă frecvență în rotație) înclinat și direcționat către ascultător pentru un răspuns perfect în frecvență în orice scenariu de instalare.

 

3. Tweeter optimizat cu simulări FEM (Modelul cu elemente finite), pentru a oferi un răspuns extrem de liniar de frecvență în instalațiile în afara axei.

 

4. Bobină woofer de 25 mm, prevăzută cu un dispozitiv de aluminiu pentru a garanta o excursie ridicată și o manevrare a puterii.

 

5. Conul de hârtie semi-presată SPP-M de 165 mm îmbogățit cu pulbere de mică, pentru un echilibru excelent între agilitate și amortizare.

 

6. Magnet de ferită de mare densitate, combinat cu plăci polarice cu emisii scăzute de carbon, pentru distorsiuni reduse la niveluri de putere ridicate.

 

7. Coș compact și transparent, cu trei spite, combinat acustic cu un capac de magnet de cauciuc pentru amortizarea totală a vibrațiilor.

 

8. Grile elegante realizate din structuri ABS rezistente la temperaturi ridicate, cu finisaj metalic combinat cu o plasă metalică protectoare, disponibilă ca opțional.

CPG 165 grile

 

Grila ABS din metal de înaltă rezistență cu plasă metalică detașabilă

Putere maxima W

210

Putere RMS W

70

Impedanta Ω

4

Raspuns Frecventa Hz

55 ÷ 22k

Sensibilitate dB SPL

93

Dimensiune Woofer mm (in.)

165 (6.5)

Dimensiune Tweeter mm (in.)

24 (0.9)

Bobina Woofer  Ø mm (in.)

25 (1)

Bobina Tweeter Ø mm (in.)

13 (0.5)

Magnet  woofer

Ferita de densitate inalta

Magnet Tweeter

Neodymium

Con Woofer

Hartie presata

Tweeter dome

Tetolon®

2 Produse

Referințe specifice