Ford Mustang este un automobil fabricat de Ford Motor Company începând cu 1964. Tot atunci Ford introduce clasa de automobile „pony car” (mașina ponei). Mustangul, al treilea nume ca vechime care este și acum produs de Ford, a trecut prin multe schimbări până a ajunge la a cincea generație. Numele se trage de la avionul de luptă P-51 Mustang din Al Doilea Război Mondial, al cărui fan era stilistul mașinii: Pres Harris. O altă propunere de nume a venit, se pare, de la Robert J. Egger, un alt om important în companie. Acesta a primit cadou o carte numită „The Mustangs” de la care i-ar fi venit ideea numelui. În Germania nu s-a putut folosi numele până în 1978 iar până atunci a fost vândut în Germania sub numele „T-5”. Navigatie dedicata Ford Mustang, Navigatie Ford, Navigatie Mustang, Interfata dedicata Ford Mustang

Navigatie Ford Explorer Fusion Mustang Focus Edge Expedition Escape F150 Android

Navigatie dedicata Porsche Cayenne cu Android ce poate fi configurata in functie de necesitati si bugetul disponibil. Puteti astfel sa alegeti modelul procesorului, capacitatea memoriei RAM si capacitatea memoriei interne(ROM).
Preț 1.638,66 lei

Navigatie Ford Mustang 2015-2018 Android

Navigatie dedicata Ford Mustang 2015-2018 cu Android 10. Din casetele de mai jos puteti alege modelul procesorului, capacitatea memoriei interne si RAM.
Preț 2.184,03 lei

1-2 of 2 Items