Consideram ca protectia datelor tale este un drept fundamental al tau si ne angajam sa ne dedicam toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele tale in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protecția datelor" sau "GDPR"), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.

 

Confidentialitatea datelor

Confidentialitatea datelor trimise catre magazinul online Navimag.ro adminstrat de SC View Technologies SRL:

1. Date personale

a. Informatiile utilizatorilor site-ului Navimag.ro sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia.

b. Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau telefonic prin metodele prezente pe site.

c. Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale.

d. Societatea VIEW TECHNOLOGIES SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

e. Pentru o mai buna intelegere a acestor clauze, va rugam consultati si Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

2. Securitatea datelor personale si a informatiilor

a. Pentru ca experienta dvs. pe site-ul navimag.ro sa fie completa si pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa fiti de acord ca SC View Technologies S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 .

b. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice NAVIMAG.RO are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a trimite corespondenta, de a onora comenzile si de a realiza statistici proprii.

c. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare onorarii comenzii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea plasarii pe acest site a comenzii dvs. si prelucrarii ei.

d. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor(cu exceptia situatiilor prevazute de lege). Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC View Technologies SRL , Bd. Dacia Nr.157, Bl.26, Ap.7, 200588, Craiova. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alta tara.

e. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.