1. DEFINIREA NOTIUNILOR UTILIZATE 

 

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor SC View Technologies SRL prin intermediul magazinului virtual www.caraudiomarket.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

 

Cumparator - persoana fizica(consumator),persoana juridica sau orice entitate juridica, ce confirma o Comanda.

 

Vanzator – SC View Technologies SRL, avand sediul social in Craiova Bd. Dacia, Nr.157, Bl.26, Ap.7, inregistrata la ORC-DJ sub nr.J16/999/2012, C.I.F. RO30357090.

 

Comanda – solicitarea livrarii de produse adresata de catre Cumparator Vanzatorului prin intermediul magazinului           online caraudiomarket.ro, e-mail sau telefon.

 

Utilizator – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre caraudiomarket.ro (electronic, telefonic, etc).

 

Contract - Comanda confirmata de catre Vanzator.

 

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

 

Drepturi de proprietate intelectuala – toate drepturile imateriale cum sunt drepturile de proiectare, marci inregistrate, patente,  know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de model, si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

 

Site – domeniul caraudiomarket.ro(cu sau fara www, cu sau fara https) si subdomeniile acestuia.

 

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Ultilizator/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, numar telefon, adrese de livrare, adrese de facturare etc.).

 

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitionezela momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care Bunurile sau Serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Cumparatorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

 

Favorite – pagina web de pe site-ul caraudiomarket.ro in care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri pe care le considera a fi preferate si pe care, ulterior, in functie de necesitati le poate adauga in cosul de cumparaturi.

 

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor. Definire a caracteristicilor cărora trebuie să le răspundă un produs.

 

Newsletterul in traducere inseamna „buletin informativ” si este un email care se trimite unui numar nelimitat de contacte sau abonati. Newsletterul are rolul de a transmite informatii special concepute pentru a fi citite, cu scopul de a prezenta interes pentru anumite produse: „tinta”.

 

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu.

 

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Cumparator/Client.

 

Comentariu – O parere proprie a unui Cumparator/Client exprimata pe Site.

 

Intrebare – formula de adresare catre alti Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre Bunurile sau Serviciile din pagina respectiva.

 

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Client/Cumparator unui alt Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

 

 

 

 

 

 

 

2. INFORMATII DESPRE PRODUSELE/SERVICIILE OFERITE

 

SC View Technologies SRL cu sediul in Craiova Bd. Dacia, Nr.157, Bl.26, Ap.7, inregistrata la ORC-DJ sub nr. J16/999/2012, C.I.F. RO30357090 comercializeaza prin intermediul magazinului online www.caraudiomarket.ro o gama larga de accesorii aftermarket pentru toate tipurile de autoturisme.

 

3. DREPTURILE SI OBLIGATIILE PARTILOR CONTRACTANTE

 

3.1 Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe situl caraudiomarket.ro, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

 

3.2 Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice;
b. Specificatiile cumparatorului (acolo unde este cazul);
c. Termeni si conditii.

 

3.3 In situatia cand cumparatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii.

 

3.4 Acceptarea comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea vanzatorului catre cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.

 

3.5 Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.

 

3.6 Cumparatorul poate returna produsul in termen de 14 zile calendaristice de la data receptionarii acestuia fara a oferi nici un motiv daca indeplineste urmatoarele conditii:
a. Produsul este in ambalajul original cu precizarea ca si ambalajul sa nu fi suferit deteriorari de nici o natura.
b. Produsul este in aceeasi conditie ca si cand a fost livrat(nu a fost utilizat).
c. Se prezinta documentele fiscale ce atesta achizitia (bon fiscal sau factura).
d.Daca produsul comandat era in stocul nostru. Produsele care, in momentul comenzii, figureaza „La comanda” sunt aduse pe comanda si nu se pot returna.

 

3.7 Returnarea banilor se face in termen de 14 de zile de la notificarea de returnarea produsului. Rambursarea nu se poate face in cele 14 zile daca clientul nu a trimis pordusul inapoi la vanzator

 

3.8 Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre cumparator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail).

 

3.9 Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de garantie emis de catre vanzator sau un furnizor(revanzator) al acestuia.

 

3.10 Produsele care au suferit urme de uzura datorita montajului pot fi returnate, dar se va retine intre 5% si 50% din valoarea produsului. De retinut: Orice client poate returna produsele achizitionate in termen de 14 zile calendaristice – se poate intampla ca produsul nu este compatibil cu marca auto pentru care a fost achizitionat, personalul angajat in montarea acestuia nu poate sau nu are cunostintele necesare finalizarii procesului de montaj, sau pur si simplu produsul nu se ridica la asteptarile clientului/utilizatorului/cumparatorului cu o singura conditie si anume produsul sa fie returnat in acceasi stare in care a fost livrat. Pentru a evita eventualele situatii neplacute pentru ambele parti si anume aplicarea acelei penalitati trebuie sa aveti in vedere urmatorii pasi:

 

a)dupa ce primit produsul, il receptionati si sunteti atenti ca acesta sa fie insotit de documentele fiscale (factura+chitanta sau bon), certificat de garantie in caz contrar comunicati vanzatorul in termen de maxim 48 de ore lipsa acestora

 

b)faceti o inspectie vizuala a produsului pentru ca este posibil ca in timpul transportului acesta sa fie deteriorat caz in care in termen de maxim 48 de ore de la primirea produsului sa comunicati vanzatorului eventualele incidente.

 

c)pastrati ambalajul produsului intact adica in caz de returnare indiferent de motiv nu avem voie sa scrieti direct pe cutia aparatului adrese sau numere de telefon si nici sa aplicam banda adeziva direct pe acesta. 

 

d)in cazul in care produsul achizitionat de dvs beneficiaza de garantie, montajul acestuia se va face OBLIGATORIU intr-un centru autorizat RAR pe partea de electrica pentru astfel de montaje sau de un centru recomandat de catre vanzator.

 

e)veti pune in vedere personalului care efectueaza montajul ca inaintea finalizarii acestuia sa efectueze toate testele necesare si aici putem enumera cateva exemple: verificare comenzi volan, verificare sunet, verificare camera marsarier, verificare compatibilitate mufe. Daca dupa efectuarea tuturor verificarilor se constata compatibilitatea produsului cu masina puteti finaliza montajul pentru ca daca se procedeaza invers produsul poate suferi modificari cum ar fi zgarieturi pe carcasa sau pe rama, dezizolari ale cablurilor, etc.

 

f) in cazul in care produsul nu este compatibil sau nu este conform, se va proceda astfel: va fi reambalat in folia acestuia si pus in cutie impreuna cu toate accesoriile acestuia, o copie a facturii fiscale si a chitantei, certificatul de garantie + Formularul de retur care trebuie complectat si pe care il gasiti aici. Nu uitati sa ambalati produsul in acelasi mod in care l-ati primit si sa nu aplicati nimic pe cutia acestuia.

 

g) Accesoriile (manuale de utilizare, CD-uri, cabluri etc.) aflate în cutia Bunului precum și ambalajul original al acestuia fac parte integrantă din Bun. Ca urmare, Cumparatorul are obligatia atunci cand isi exercita dreptul de retragere din contract sa il returneze in ambalajul original nedeteriorat, protejat prin înfoliere cu folie pentru ambalat din plastic stretch sau ambalat în cutie din carton (fără etichete lipite pe acesta, fără tăieturi, rupturi etc.) și împreună cu toate accesoriile acestuia.

 

Bunurile returnate ce prezinta urme de uzură (pete, zgârieturi, îndoituri, fisuri, lovituri etc.) se accepta retur numai dupa aducerea lor la conformitate, cosmetizare, reparare, înlocuire a eventualelor piese deteriorate și aducere la o formă comercială în vederea vânzării ca produs Recondiționat / Resigilat. Valorea finală se stabilește în funcție de valoarea pieselor ce trebuie înlocuite și a manoperei de recondiționare sau ca diferența dintre valoarea inițială a produsului nou și valoarea de revânzare a produsului folosit.

 

Orice diminuare a valorii Bunurilor rezultata din manipularea acestora altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării Bunurilor este in responsabilitatea Cumparatorului. Pentru claritate, din pretul total al Bunului returnat, Vanzatorul va retine o suma de bani ce reprezinta diminuarea valorii Bunului in proportie de 5%-50% din valoarea initiala a Bunului, dupa caz. Contravaloarea taxei de diminuare va fi comunicata catre Cumparator la receptionarea Bunurilor returnate.

 

 

 

3.11 Pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si/sau serviciilor din comanda. Daca modifica cantitatea de bunuri si/sau servicii din comanda va anunta cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia vanzatorului la efectuarea comenzii si va returna suma achitata.

 

3.12 Pentru comenzile ce urmeaza a fi livrate la sediul caraudiomarket.ro preturile si rezervarile bunurilor si/sau serviciilor sunt valabile 72 (saptezecisidoua) de ore de la inregistrarea comenzii de catre cumparator.

 

3.13 Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in comanda si va livra bunurile si serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile cumparatorului

 

3.14 Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o anuntare prealabila.
De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

 

3.15 Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta la adresele mentionate la sectiunea Contact si la nr de telefon: 0762 662 296. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 

3.16 Costurile cu transportul in vederea returnarii produselor indiferent de motivul invocat va fi suportat integral de catre comparator/client/utilizator.

 

 

 

4.POLITICA DE VANZARE ONLINE

 

4.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.

 

Pentru motive justificate caraudiomarket.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel caraudiomarket.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al caraudiomarket.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

 

4.2. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, caraudiomarket isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

 

4.3. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe caraudiomarket.ro sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A

 

4.4. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

 

4.5. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe caraudiomarket.ro (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

 

 

5. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia.

Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

 

 

6. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

 

6.1 Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

 

6.2 De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt proprietatea lui View Technologies SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

 

6.3 Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.
Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris la Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.

 

6.4   Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti.

 

 

 

7. COMANDA

 

7.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

 

7.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

 

7.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

 

7.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 

a) neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

 

b) invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de caraudiomarket.ro, in cazul platii online;

 

c) datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

 

7.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

 

a) ziua în care cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului bun – în cazul în care cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

 

b) ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

 

7.7 In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract.

 

7.8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

 

7.9. Daca Bunul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj deschis, accesorii lipsa, Bunul este deteriorat), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea Bunului in stadiul initial, dupa caz,sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca resigilat sau, la solicitarea Cumparatorului, vom reexpedia Bunul, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre Cumparator.

 

7.10. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

 

8. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

 

 

8.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

 

a) produse a caror provenienta nu mai poate fi verificata exemplu: Becurile

 

 

 

 

 

9. CONFIDENTIABILITATE – PUBLICITATE

9.1 Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris la Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.

9.2 Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

9.3 Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti.

 

9.4 Newsletterele caraudiomarket.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de caraudiomarket.ro. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

 

9.5 Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Client sau Utilizator se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere.

 

9.6 Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

 

10. FACTURARE – PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda.

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

 

 

11. RISCURI SI RESPONSABILITATI

 

11.1  Livrare
   Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

 

11.2 Transport – Ambalare
a.In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.
b.Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

 

 

 

12. ACCEPTARE

 

12.1 Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda.

 

12.2 In cazul in care Cumparatorul constata ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile.

 

12.3 De asemenea, Cumparatorul beneficiaza de returul produselor in termen de 10 zile din momentul receptionarii lor, doar pentru cazurile mentionate mai sus.

 

13. GARANTII

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.caraudiomarket.ro, cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.
Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
Certificatele de garantie sunt emise direct de catre magazinul online caraudiomarket.ro

 

Pentru ca produsele comercializate de firma noastra sa beneficieze de garantie trebuie ca instalarea sa fie facuta intr-un service auto autorizat RAR pe partea de electrica

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa contact@caraudiomarket.ro.

Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

 


14. TRANSFERUL PROPRIETATII
Proprietatea asupra bunurilor si serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul vanzatorului).
In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre vanzator sa permita cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

 


15. RASPUNDERE
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

 

 

 

16. FORTA MAJORA
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 


17. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA
Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Craiova.

 

 

 

18. INFORMATII PRIVIND DEEE
Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.
Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului, OUG 78/2000 – privind regimul deseurilor, in temeiul dispozitiilor art. 10 din H.G 448/2005, privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:
- clientii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;
- colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selective puse la dispozitia producatorilor de catre Autoritatile administratiei publice locale care au obligatia potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separat DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare a DEEE;
- clientii pot preda DEEE in mod gratuit la punctele de colectare specificate in momentul achizitiei unui produs nou din aceeasi categorie;
Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu doua linii in forma de X, ca in imaginea alaturata.
Aceasta pictograma indica faptul ca DEEE nu trebuie amestecate cu deseurile menajere si ca ele fac obiectul unei colectari selective.

 


19. PREVEDERI DIVERSE
Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte.
Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

 

 

 

20. Informatii despre produse

 

 

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse caraudiomarket.ro distribuite in Romania

 

Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea caraudiomarket.ro

 

Caraudiomarket.ro isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate si la preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea caraudiomarket.ro, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.