In aceasta categorie veti gasi pachete senzori de parcare care se pot conecta impreuna cu o camera spate/fata la navigatiile universale aftermarket ce dispun de intrare video prin RCA.

Asistenta la parcare cu 4 camere si 360 grade functie dvr inregistrare si monitorizare

- Pachetul include o camera frontala, o camera marsarier si 2 camere laterale - Vedere 360 grade, securitate sporita la parcare - 4 camere HD cu unghi de 180 grade - Se pot folosi si pentru a inregistra - Suporta USB de max 32GB si maxim 40h de inregistrare ciclica
Preț 1.427,73 lei

Pachet senzori de parcare audio video si camera video auto

Senzori de parcare video si audio universali. Se pot lega la orice aparat aftermarket dedicat sau universal cu intrare video de camera. Lucreaza impreuna cu o camera video pe ecran.
Preț 377,31 lei

Pachet senzori parcare fata-spate si camera fata-spate

Senzori de parcare fata-spate video si audio universali cu camere fata si spate. Se pot lega la orice aparat aftermarket dedicat sau universal cu intrare video de camera. Monitorul nu este inclus in pachet. 
Preț 587,39 lei

Senzori parcare SPATE cu/fara camera marsarier cu afisaj pe ecranul navigatiei

Senzori de parcare universali. Se pot lega la orice aparat aftermarket dedicat sau universal cu intrare video de camera. Lucreaza impreuna cu o camera video (se poate opta pentru camera marsarier dedicata).
Preț 251,26 lei

Senzori parcare video si audio universali cu camera parcare marsarier inclusa

Senzori de parcare auto pentru spate. - Sistem format din 4 senzori de culoare neagra - Posibilitate de reglare a volumului(OFF, LOW, HIGH) - Burghiu pentru instalarea senzorilor - Distanta detectata: 1.8m la 0.3m - Buzzer incorporat - Avertizare sonora
Preț 503,36 lei

1-5 of 5 Items