VT-165

Difuzoare Auto Hertz Cento CK 165, sistem 2cai, 165mm, 95W RMS

Brand: Hertz
Dimensiune: 165mm
Gama: Cento
Categorie produs: Difuzoare
Impendanta: 4 Ohm
Putere RMS: 95
699,00 lei

Cantitate

Ultimele produse in stoc
Descriere

Un pachet profesional care iti aduce o atmosfera dinamica in masina ta! Set de 2 difusoare auto HERTZ CENTO CK 165, 2 twetere, 2 crossovere si 2 grile se combina perfect cu un amplificator suplimentar, oferind o putere spectaculoasa in redarea celor mai

 

 Sistemul pe doua cai, Cento CK 165 prezinta noul tweeter C 26 Tetolon® de 26 mm cu bobina de voce de 20 mm (0.8 inci) pentru o reproducere mai detaliata si naturala a frecventelor medii/inalte. Echipa de cercetare si dezvoltare a depus efort mare pentru a optimiza caracteristicile de dispersie a tweeterului C 26 pentru a maximiza performantele acustice in punctul de ascultare.

 

O mare parte a timpului a fost investit in cercetarea materialului perfect pentru conul wooferului C 165. Printr-un lung proces de personalizare a materialelor a fost selectat SPP-M (Semi-Pressed Paper-Mica), care pastreaza sunetul natural si imbunatateste rigiditatea conului. Magnetul de ferita supradimensionat ofera un control excelent chiar si la volum mai mare.

 

Crossover-ul ultracompact CCX 2 cu control asupra nivelului de emisie a difuzoarelor (0, +3 dB) utilizează componentele selectate pentru un sunet complet și angajat.

 

Grilele CG 165 incluse in sistemele Cento completeaza interiorul masinii cu designul lor sofisticat. Fabricate din ABS de inalta rezistenta cu o plasa de metal, ele ofera un grad ridicat de protectie.

Putere MAX: 285W

Putere RMS: 95W

Impedanta: 4Ω

Raspuns Frecventa: 55Hz ÷ 22,5kHz

Sensibilitate: 93dB

Dimensiune Woofer: 165mm

Dimensiune Tweeter: 26mm

Magnet  woofer: Ferita de densitate inalta

Magnet Tweeter: Neodymium

Con Woofer: Hartie presata

Tweeter dome: Tetolon®

Tip crossover:  2 cai Pasiv

Crossover cut off: 2,5 kHz @ 12 dB Oct.

Bobina voce: 25mm

2 Produse

Referințe specifice