VT-165DPK

Difuzoare auto Hertz Dieci Pro DPK 165.3, set sistem 2 cai 165mm, 80W RMS

Alege sunet profesional pentru masina ta! Difuzoarele Hertz Dieci Pro DPK schimba ambianta din masina prin sunete curate, clare si care te vor face sa simti vibratiile acustice la un alt nivel. Pachetul contine 2 difuzoare, 2 tweetere si 2 crossovere.

490,00 lei

Cantitate

Ultimele produse in stoc
Descriere

Midbass-ul DPV 165.3  este imbunatatit fata de versiunea Dieci, reusind astfel sa coboare in frecventa cu 5Hz mai jos, raspunzand inca de la 60Hz. Bobina de cupru pur, tehnologia V-cone, impreuna cu bornele placate cu aur ajuta aceste difuzoare sa aiba un raspuns liniar in zona de midrange, fara a sacrifica bassul foarte prezent ale acestor difuzoare.

 

Tweeterele DPT 26.3  au fost schimbate complet si datorita domului de Tetolon si a magnetului neodym, reusesc sa aduca un raspuns in frecventa de la 1500 pana la 23000Hz, pastrand totodata un timbru natural.

 

Toate acestea vin in pachet insotite de crosoverul DPCX 2.3. Acesta realizeaza incrucisarea frecventelor celor 2 componente in zona de 5kHz. Carcasa compacta si bine ventilate, cu borne placate cu aur, asigura functionarea fara probleme indiferent de conditii, pastrand semnalul la o calitate maxima.

Putere maxima W - 160W
Putere RMS W - 80W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 93 db
Raspuns in frecventa - 45 ÷ 23k
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta
Magnet Tweeter - Neodymium
Con Difuzor - Carton presat

2 Produse

Referințe specifice