VT-130CX

Difuzoare Auto Hertz Cento CX 130, set coaxial 2cai, 130mm, 50W RMS

Brand: Hertz
Dimensiune: 130mm
Gama: Cento
Categorie produs: Difuzoare
Impendanta: 4 Ohm
Putere RMS: 50
440,00 lei

Cantitate

Ultimele produse in stoc
Descriere

 Difuzoarele coaxiale reprezintă o provocare de proiectare majoră datorită caracterului critic al iesirilor acustice, fiind instalate într-o plasare OEM adesea nefavorabilă reproducerii muzicale. Din acest motiv, pentru a obține performanțe înalte, a fost pus în practică un mare efort tehnic, abordat prompt de echipa noastră de cercetare și dezvoltare. CX 130 coaxial cu două căi prezintă noul tweeter Dome Tetolon® de 24 mm (0.9 in.) Care oferă un sunet mai muzical și mai detaliat comparativ cu cele tradiționale din plastic. Dispersia a fost optimizată pentru a asculta în afara axei. Conul SPP-M (hârtie semi-presată) asigură caracteristici superioare de acustică și amortizare.

 

1. Fibră moale din Tetolon® de 24 mm (0,9 in.), Răcită cu ferofluid, pentru frecvențe înalte și extinse.

 

2. Tweeterul RHFC ™ (Contur de înaltă frecvență în rotație) înclinat și direcționat către ascultător pentru un răspuns perfect în frecvență în orice scenariu de instalare.

 

3. Tweeter optimizate cu simulări FEM (Modelul cu elemente finite), pentru a oferi un răspuns extrem de liniar de frecvență în instalațiile în afara axei.

 

4. Bobină woofer de 25 mm, prevăzută cu un dispozitiv de aluminiu pentru a garanta o excursie ridicată și o manevrare a puterii.

 

5. Conul de hârtie semi-presată SPP-M de 130 mm îmbogățit cu pulbere de mică, pentru un echilibru excelent între agilitate și amortizare.

 

6. Magnet de ferită de mare densitate, combinat cu plăci polarice cu emisii scăzute de carbon, pentru distorsiuni reduse la niveluri de putere ridicate.

 

7. Coș compact și transparent, cu trei spite, combinat acustic cu un capac de magnet de cauciuc pentru amortizarea totală a vibrațiilor.

 

8. Grile elegante realizate din structuri ABS rezistente la temperaturi ridicate, cu finisaj metalic combinat cu o plasă metalică protectoare, disponibilă ca opțional.

Putere maxima W

150

Putere RMS W

50

Impedanta Ω

4

Raspuns Frecventa Hz

65 ÷ 22k

Sensibilitate dB SPL

92,5

Dimensiune Woofer mm (in.)

130 (5)

Dimensiune Tweeter mm (in.)

24 (0.9)

Bobina Woofer  Ø mm (in.)

25 (1)

Bobina Tweeter Ø mm (in.)

13 (0.5)

Magnet  woofer

Ferita de densitate inalta

Magnet Tweeter

Neodymium

Con Woofer

Hartie presata

Tweeter dome

Tetolon®

2 Produse

Referințe specifice