VT-130CK

Difuzoare Auto Hertz Cento CK 130, sistem 2cai, 130mm, 70W RMS

Brand: Hertz
Dimensiune: 130mm
Gama: Cento
Categorie produs: Difuzoare
Impendanta: 4 Ohm
Putere RMS: 70
682,00 lei

Cantitate

Ultimele produse in stoc
Descriere

Sistemele cu două căi Cento CK 130 prezintă noul tweeter C 26  Tetolon® de 26 mm  și bobină de voce de 20 mm (0.8 inci) pentru o reproducere detaliată și naturală a frecvențelor medii-înalte. Echipa de cercetare și dezvoltare a depus efort pentru a optimiza caracteristicile de dispersie C 26 pentru a maximiza performanța în punctul de ascultare, cu o rotire naturală și progresivă și un timbru natural care favorizează liniaritatea frecvenței. O mare parte a timpului a fost investit în cercetarea materialului perfect pentru conurile wooferului C 130: printr-un lung proces de personalizare a materialelor a fost selectat SPP-M (Semi-Pressed Paper-Mica), care păstrează sunetul natural și-l îmbunătățește rigiditatea cu pulbere de mica. Rezultatul este un excelent echilibru între agilitate și amortizare, esențial pentru o emisie puternică și controlată. Magnetul de ferită supradimensionat oferă un control excelent chiar și la excursii mai mari.

 

Crossover-ul ultracompact CCX 2 cu control al nivelului de emisie a difuzoarelor (0, +3 dB) utilizează componentele selectate pentru un sunet complet și angajat.

 

Grilele CG 100 incluse în sistemele Cento completeaza interiorul mașinii cu designul lor sofisticat. Fabricate din ABS de înaltă rezistență cu o plasă de metal, ele oferă un grad ridicat de protecție într-o dimensiune compactă, ideale pentru instalarea în mașină.

 

Conul de hârtie semi-presată SPP-M îmbogățit cu pulbere de mică, pentru un echilibru excelent între agilitate și amortizare.

Putere maxima W

210

Putere RMS W

70

Impedanta Ω

4

Raspuns Frecventa Hz

65 ÷ 22,5k

Sensibilitate dB SPL

92,5

Dimensiune Woofer mm (in.)

130(5)

Dimensiune Tweeter mm (in.)

26 (1)

Magnet  woofer

Ferita de densitate inalta

Magnet Tweeter

Neodymium

Con Woofer

Hartie presata

Tweeter dome

Tetolon®

Tip crossover

2 cai Pasiv

Crossover cut off

2,5 kHz @ 12 dB Oct.

Bobina voce Ø mm (in.)

25 (1)

Grile Inclus in pachet

2 Produse

Referințe specifice