Carcasa pentru chei din aluminiu premium pentru chei Volkswagen, Skoda, Seat cu protectie pentru buton din silicon luminiscent
  • Carcasa pentru chei din aluminiu premium pentru chei Volkswagen, Skoda, Seat cu protectie pentru buton din silicon luminiscent
ZNVW01G

Carcasa pentru chei din aluminiu premium pentru chei Volkswagen, Skoda, Seat cu protectie pentru buton din silicon luminiscent

- Husa pentru cheie auto VW

- Modele: Amarok, Polo,Golf, Bora, Jetta

- Model: 3 butoane

- Cadoul perfect pentru orice sofer

- Realizate din piele ecologica de calitate

- Breloc metalic de calitate

- Ofera protectie si un design deosebit

- Senzație placuta la atinge

120,00 lei
Culoare:

Cantitate

In stoc
Descriere

Exista o deschidere sau o fanta corespunzatoare pe husa de protectie pentru cheile pliabile pe lateral. La pornirea vehiculului, husa de protectie nu trebuie sa fie scoasa de pe cheie. Astfel, utilizarea husei de protectie zi cu zi este garantata pentru acest model cheie.

Deoarece tastele si butoanele sunt in relief acestea pot fi actionate confortabil, ca de obicei. Acest lucru previne, de asemenea, operarea eronata in buzunarul jachetei sau a pantalonilor.

Carcasele noastre cheie nu reprezinta un obstacol in calea semnalelor si a undelor radio. Carcasa originala a cheii nu se inlocuieste cu niciuna dintre carcasele si husele noastre. Aceasta inseamna ca deteriorarea carcasei originale a cheii este exclusa si cheia dumneavoastra originala ramane in starea initiala si neschimbata. Husele de protectie si carcasele pentru chei imbraca pur si simplu cheia originala a masinii.

Avantajele utilizarii huselor de protectie:

- Evitati deteriorarea cheii originale si astfel costuri consistente cu inlocuirea acestora (unele modele ajungand chiar la cateva sute de euro)

- Iesiti in evidenta si impresionati intr-un mod placut fara sa mai fiti nevoiti sa ascundeti cheia masinii zgariata si inestetica.

- Poate fi cadoul perfect facut oricarui sofer.

3 Produse
Culoare
Argintiu sau Gri
Model cheie
M2
Material
Aliaj metal
Marca auto
VW, Skoda, Seat
Tip breloc
Metelic+Silicon
Tip ambalaj
Cutie de cadou

Referințe specifice