Antena radio dubla cu amplificator pentru OPEL VW FORD
  • Antena radio dubla cu amplificator pentru OPEL VW FORD
VT-2763

Antena radio cu amplificator pentru OPEL VW FORD Audi Fiat, Mercedes, Peugeot, Seat, Škoda, VW

Antenă Adaptor cu 2 Fakra pentru a utiliza cu ambele antene.

72,00 lei
Descriere

Acest adaptor este necesar la înlocuirea radioului din fabrică cu un radio aftermarket, care nu este compatibil cu sistemul de antenă.

Amplificatorul extrem de sensibil crește semnalul radio într-o anumită măsură. Se poate folosi pentru a creste semnalul radio. Este foarte util, dar nu garanteaza remedierea problemei 100%!!

Pentru modelele Audi 2002->, Fiat 2008->, Mercedes 2002->, Peugeot 2002->, Seat 2002->, VW 2002->, Škoda 2002-> care au mufa radio soclu pot folosi Adaptor antena soclu Fakra la soclu DIN pentru a putea folosi acest amplificator

Notă: Cablu albastru furnizat pe adaptor trebuie să fie conectat la oricare cablu de 12V. vă sugerăm conectarea la cablul de la unitate, care de obicei este tot albastru.

amplificator semnal radio unitate VW Opel Ford dual fakra caraudiomarket

Notă: Acest produs este doar pentru conector dublu fakra (2 prize fakra separate), nu este potrivit pentru conectorul Twin fakra (2 fakra în 1 priză). Daca nu ești sigur că este potrivit pentru mașina ta, ne poti trimite pe adresa de mail contact@caraudiomarket.ro o imagine cu mufele pentru confirmare!

10 Produse

Referințe specifice