Sony DSX-A40UI - Sistem audio (fara CD)
  • Sony DSX-A40UI - Sistem audio (fara CD)
  • Sony DSX-A40UI - Sistem audio (fara CD)
VT-3429

Receptor fara CD-1DIN, Sony, iluminare verde, USB, Aux-in

USB, Aux-in. Compatibil iPhone, Android. Tuner FM. MegaBass. Iluminare taste: verde.

  • Tip: 1 DIN
  • Conectivitate: Aux-in, USB
  • Compatibilitate: Android, iPhone
  • Iluminare taste: Verde
313,00 lei

Cantitate

Ultimele produse in stoc
Descriere

De ce sa alegi receptorul Sony DSXA202? 

Ai acces muzica la bord, indiferent de suport
Te plictisesti repede de muzica de la radio? Nicio problema. Cu receptorul audio DSXA202 asculti muzica preferata stocata pe memory stick sau accesezi biblioteca muzicala direct din smartphone-ul tau Android sau iPhone. Mai mult, informatiile din smartphone, sunt disponibile permanent, gratie portului USB 1A care iti furnizeaza energia necesara incarcarii telefonului.

Confera mai multa lumina calatoriei tale
Simti ritmul muzicii mult mai bine gratie luminilor care se schimba si pulseaza in functie de dinamica melodiei. Ecranul LCD, cu iluminarea verde a butoanelor, are un contrast de cinci ori mai mare decat ecranele conventionale, iar unghiul de vizualizare optimizat simplifica citirea in timp ce conduci.

Asculti muzica preferata la o calitate deosebita a sunetului
Adaptezi usor si rapid redarea audio la preferintele tale folosind egalizatorul grafic cu 5 benzi. Misca glisoarele pentru a crea un mediu de sunet personal sau alege din cele 10 moduri presetate.

Muzica de pe Android direct la bord
Prin conectarea smartphone-ului Android prin USB la unitatea centrala, te poti bucura de toate melodiile preferate, cu un sunet care umple masina.

Control total iPod/iPhone prin USB
Poti opera cu usurinta toate comenzile fie din iPod/iPhone, fie din unitatea centrala. Mai mult, informatiile referitoare la melodie sunt afisate pe ambele ecrane.

Efectuezi upgrade-uri cand doresti
Cand doresti sa efectuezi upgrade-ul boxelor, al amplificatorului sau al subwoofer-ului, procesul este rapid si simplu, prin mufa de iesire pentru preamplificator de 2V, dar si cu posibilitatea de conectare directa a subwoofer-ului.

Confera mai multa lumina calatoriei tale
Ecranul LCD, cu iluminarea verde a butoanelor, are un contrast de cinci ori mai mare decat ecranele conventionale, iar unghiul de vizualizare optimizat simplifica citirea in timp ce conduci. In plus, iluminarea sincronizata pulseaza odata cu dinamica melodiei, aducand muzica la viata pe plansa ta de bord.

Sunet puternic, fara distorsiuni de la Sony
4x55W. Beneficiezi de un sunet natural si puternic chiar si la un volum redus gratie amplificatorului DRA2, ce asigura o putere de iesire de 55Wx4.
Functia Megabass 2 (Bass Boost). Prin simpla apasare a unui buton, vei simti „pamantul vibrand”, iar sunetul puternic si clar de bass iti va umple masina, fara a fi necesare setari suplimentare prin egalizator. Sunetul energic acopera zgomotul exterior indiferent de nivelul volumului.

EQ5 Advanced pe 5 benzi. Daca doresti un sunet personalizat, este usor sa il obti, avand de ales dintre cele 10 presetari. Egalizatorul pe cinci benzi iti permite sa gasesti cel mai potrivit sunet si sa optimizezi mediul acustic, indiferent de genul muzical, nu trebuie decat sa alegi setarea potrivita.
Compatibil MP3/WMA/FLAC. Ofera acces la mai multe fisiere audio de calitate.

Caracteristici:

Tip amplificator: Dynamic Reality Amp
Putere de iesire maxima (W): 55 W x 4
Iesire preamplificator: 2.0 V
Iesire subwoofer:Da
Terminale iesire linie:Spate
Control direct subwoofer:Da
Egalizator: EQ5
RDS: Da

Statii presetate: FM18, LW6, MW6

Intrare Aux-in: Da (Frontal)
USB: Da (Frontal)
Formate compatibile:FLAC, MP3, WMA
Incarcare USB: 1. A
Control Android: Da
Control iPod/iPhone: Da
Redare fisiere audio iPod/iPhone: Da
Incarcare telefon: Da (USB 1.A)
Tip display: LCD
Auto Dimmer: Manual
Iluminare taste: Verde
Fata detasabila: Da
Compatibilitate comenzi volan: Da (cu modul optional)
Dimensiuni: 178 x 50 x 120

Greutate: 0.970 kg

1 Obiect

Referințe specifice