Scut metalic pentru diferential si cutia de viteze Nissan Navara 2005-
  • Scut metalic pentru diferential si cutia de viteze Nissan Navara 2005-
  • Scut metalic pentru diferential si cutia de viteze Nissan Navara 2005-
00.113

Scut metalic pentru diferential Nissan Navara 2005-

Scut diferential metalic Nissan Navara dupa 2005

Scutul protejeaza diferentialul

Piesa este noua si se potriveste perfect pentru toate tipurile de motorizari de Nissan Navara fabricate dupa 2005.

 
 
335,00 lei

Cantitate

Ultimele produse in stoc
Descriere


Scut diferential metalic Nissan Navara dupa 2005
confectionat din tabla de otel cu o grosime de 3 mm, protectie anticoroziva, vopsit in camp electrostatic.

 

Scutul se livreaza impreuna cu suruburi, piulite, cleme si toate accesoriile pentru montare si nu necesita modificari ulterioare pentru aputea fi montat pe masina.

De asemnea, scutul este perfect adaptat masinii dumneavoastra, montarea fiind extrem de facila intrucat

toate spatiile de prindere sunt deja aplicate de catre fabricantul vehiculului pe caroserie.

Scuturile au rolul de a proteja partea de dedesubt a masini, baia de ulei si cutia de viteze, insa si restul elementelor si accesoriilor supuse factorilor externi care ar putea pune in pericol siguranta masinii dvs.

Scut auto metalic disponibil pentru motoarele diesel cat si benzina, cutie manuala sau automata.

Toate produsele comercializate de firma noastra sunt noi si au certificate de garantie si declaratie de conformitate, ele respectand intocmai specificatiile tehnice ale producatorilor.

 

Pentru detalii suplimentare si comenzi sunati la 0763-425.485 sau trimiteti un e-mail la adresa  scut@caraudiomarket.ro

 

TRANSPORT: se aplica o taxa de 30Lei oriunde in tara, pentru localitatile acolo unde firma de curierat nu percepe taxe suplimentare pentru kilometri exteriori ( Reteaua Urgent Curier - Lista localitatilor pentru care Urgent Curier nu incaseaza kilometrii suplimentari ).

 

Va recomandam folosirea scutului metalic motor pentru a evita incidentele neplacute cauzate de lovirea baii de ulei a autoturismului dvs. Puteti face o economie importanta asigurand o protectie suplimentara compartimentului motor.

Folosind scutul metalic pentru motor reduceti semnficativ defectiunile cauzate de praful si noroiul ce intra in zona motorului.

Anumite tipuri de caroserii auto au scut de motor separat de cel de cutie, in cazul acestor caroserii achizitia acestor accesorii se face separat. (separat scutul de cutie, separat scutul de motor).

Un alt motiv pentru care va recomandam folosirea acestui scut este efectul termic pe timp de iarna. Datorita temperaturilor foarte scazute motorul se incalzeste mai greu in lipsa acestui accesoriu, crescand astfel consumul de combustibil si disconfortul din interiorul masinii.

Imaginile produselor sunt cu titlu informativ.In functie de model, scutul contine traverse, urechi de prindere, suruburi, etc., cat si instructiuni de montare.

Garantie 24 de luni.

 
 
1 Obiect

Referințe specifice