Navigatie Touran

Oferta navigatii dedicate Volkswagen Touran 2003-2014

Când ati studiat ultima data harta orasului inainte de a pleca intr-o calatorie cu familia sau ati solicitat localnicilor indicatii de orientare? Datorita sistemului de navigatie, acum nu mai trebuie sa ne oprim pentru a cere unui strain indicatii. Indiferent daca plecati intr-o calatorie de vacanta sau sunteti blocati pe o strada necunoscuta, sistemele de navigatie ne arata cea mai buna cale posibila pentru a ajunge la destinatie, ne ajuta sa evitam traficul aglomerat si ne arata drumul cel bun. Planificati cea mai rapida, cea mai convenabila si cea mai simpla ruta prin oras cu o Navigatie Touran de la  CarAudioMarket.

Navigatie Vw Touran cu sistemul de operare Android vine cu un ecran de 7 inch, memorie internade 64 GB si 4 GB de memorie RAM DDR3. Acest insotitor de calatorie perfect indica cea mai rapida, convenabila, mai lina ruta. In timp ce conducem, avem tendinta de a lua decizii gresite sau schimbam banda foarte des, dar nu vafaceti griji; acest sistem de navigatie va ajuta sa reveniti pe traseu redirectionând automat harta. De asemenea, functia sa de directie pas cu pas este utila in timpul conducerii. Lasati sistemul dvs. de navigatie sa va spuna directiile, poate parea enervant, dar este extrem de util, deoarece va ajuta sa va concentrati mai mult pe drum, decât sa va uitati la mobil sau la o harta pentru urmatoarea directie.

Navigatie cu android 9.0 gama VW Skoda Seat

* Sistem de operare Android 9.0.1 * CPU: frecvența de 1.6GHz Octa Core * 2GB de memorie DDR3 RAM * Memorie interna 32GB * Ecran de 7 inch
Preț 1.470,59 lei

Navigatie dedicata Volkswagen cu Android 10

Navigatie dedicata cu Android pentru VW / Skoda/ Seat ce poate fi configurata in functie de necesitati si bugetul disponibil. Puteti astfel sa alegeti modelul procesorului, capacitatea memoriei RAM si capacitatea memoriei interne(ROM).
Preț 1.554,62 lei

Sistem navigatie Volkswagen / Seat / Skoda cu Android si ecran de 8"

Sistem navigatie Volkswagen / Seat / Skoda cu Android si ecran de 8" ce poate fi configurata in functie de necesitati si bugetul disponibil. Puteti astfel sa alegeti modelul procesorului, capacitatea memoriei RAM si capacitatea memoriei interne(ROM).
Preț 1.554,62 lei

VW Golf Tiguan Passat B6 Polo Jetta Scirocco Seat Altea Toledo Skoda Fabia Octavia Navigatie cu Android

Din casetele de mai jos puteti alege modelul procesorului, capacitatea memoriei RAM si a memoriei interne ROM dar puteti de asememea sa adaugati modulul 4G LTE care impreuna cu o cartela de date, va asigura conexiune permanenta la internet.
Preț 1.638,66 lei

1-4 of 4 Items