Autentificare

Categorii

Coş  

Nici un produs

Livrare 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Cos

Contact

  • Telefon:
  • 0763.425.485
  • Email:
  • contact@caraudiomarket.ro

Newsletter

TOATE PRETURILE AFISATE PE SITE CONTIN TVA(19%)

Transportul coletelor este facut de URGENT CARGUS sau Fan Courier GRATUIT pentu comenzile mai mari de 800 Lei (cu exceptia categoriei scuturi).

Cum cumpăr?


Pentru a vă uşura cât mai mult procesul de cumpărare, magazinul online www.caraudiomarket.ro vă pune la dispoziţie un sistem uşor şi mai multe variante de cumpărare pentru ca dumneavoastră să economisiţi timp şi bani.

1. Cumpără online
Alegeţi produsele în functie de preferinţe – Sisteme Audio, Mutimedia, Accesorii Auto, Conectica, Integrare OEM, navigând toate categoriile site-ului nostru.

 

Finalizarea comenzii:

Iniţierea comenzii vă va duce la pagina de comandă. Dacă sunteti membru şi v-aţi logat, veţi vedea că datele de facturare şi de livrare sunt deja completate, trebuie doar să le verificaţi (în cazul în care se modifică ceva).
Când sunteţi sigur că datele sunt corecte, apăsaţi butonul Finalizează comanda.
După trimiterea comenzii, veţi primi un e-mail de confirmare a comenzii, care constituie şi proforma comenzii dumneavoastră.
Comanda va fi procesată de echipa caraudiomarket.ro şi veţi fi sunat de către o persoană din partea noastră pentru confirmarea comenzii.
Foarte important: Vă rugam să menţionaţi un număr de telefon valabil, unde vă putem contacta!
2. Comanda prin e-mail
Comanda prin e-mail se face trimiţând toate datele necesare pe adresa de e-mail contact@caraudiomarket.ro: numele produselor, codul, diametru, impedanta (atunci când e cazul), cantitatea, datele personale: nume, prenume, adresă de livrare completă (stradă, număr, bloc, scară, etaj, localitate, cod poştal), adresa de facturare, telefonul, CNP-ul. Vă recomandăm comanda prin email în cazul în care celelalte opţiuni nu vă sunt la îndemână.

Este tot o comandă online, însă ocoleşte folosirea coşului de cumpărături. Puteţi să apelaţi la această metodă dacă vi se pare mai comod, dar dezavantajul este că nu veţi mai putea monitoriza ulterior traseul comenzii. Dacă totuşi optaţi pentru comanda prin e-mail, asiguraţi-vă că ne-aţi comunicat ce produse doriţi şi în ce cantităţi, datele de contact, adresele corecte de facturare şi de livrare şi modalitatea de plată. Noi vă contactăm telefonic pentru confirmarea informaţiilor şi ulterior vom procesa comanda.

Folosiţi pentru comenzi adresa de e-mail: ioana@caraudiomarket.ro

3. Comanda telefonică
Puteţi să ne contactaţi telefonic pentru a ne spune ce produse doriţi să cumparaţi, în ce cantitate şi în ce condiţii (livrare şi plată).

Orice comandă se poate realiza şi telefonic de luni până vineri, conform programului de lucru, între orele 9:00-18:00. Dacă optaţi totuşi pentru comanda telefonică, ne puteţi găsi la numărul de telefon: 0763-425.485.

Mod de lucru:

Clientul este contactat telefonic pentru confirmarea datelor de livrare şi a disponibilităţii produselor.
Se trimite formularul de comandă cu toate datele comenzii, se comunică şi livrarea produselor alese.
Plata pentru produsele comandate şi contravaloarea transportului se achită ramburs la curierul Urgent Cargus.

Pentru orice alte informaţii, vă stăm la dispoziţie pe adresa de e-mail: contact@caraudiomarket.ro

Echipa AutoShop vă doreşte navigare plăcută!


View My Stats