Autentificare

Categorii

Coş  

Nici un produs

Livrare 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Cos

Contact

  • Telefon:
  • 0763.425.485
  • Email:
  • contact@caraudiomarket.ro

Newsletter

ATENTIE: PREȚURILE AFIȘATE PE SITE CONȚIN TVA(19%)

Imaginile prezentate in cadrul site-ului nostru inclusiv cele ale produselor au un caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala intrucat designul acestora poate varia.

 

1. ELEMENTE DEFINITORII
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC View Technologies SRL, prin intermediul magazinului virtual www.caraudiomarket.ro catre cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.
Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o comanda.
Vanzator – societatea comerciala View Technologies SRL / Belle Ideas SRL-D, avand sediul social in Craiova, Bvd. Dacia, Nr.157, Jud. Dolj nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J16/999/2012 / J16/1833/2014, CIF RO30357090 / 33839000.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si serviciile, iar cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si servicii si sa faca plata acestora.
Contract - o comanda confirmata de catre vanzator.
Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile bunurilor si serviciilor asa cum sunt precizate in comanda.


2. DOCUMENTE CONTRACTUALE
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe situl www.caraudiomarket.ro, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile cumparatorului (acolo unde este cazul)
c. Termeni si conditii
In situatia cand cumparatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii.
Acceptarea comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea vanzatorului catre cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.
Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.
Cumparatorul poate returna produsul in termen de 14 zile de la data achizitionarii acestuia fara a oferi nici un motiv daca indeplineste urmatoarele conditii:

1. Produsul este in ambalajul original

2. Produsul este in aceeasi conditie ca si cand a fost livrat(nu a fost utilizat). Daca produsul nu a fost instalat pe masina vi se va ramburs suma integrala mai putin transportul de livrare si transportul de ridicare. Daca aparatul a fost instalat se va retine o suma de bani ce vi se va comunica dupa receptionarea si analizarea produsului

3. Se prezinta documentele fiscale ce atesta achizitia (bon fiscal sau factura). Returnarea banilor se face in termen de 15 de zile de la returnarea produsului.

Demontarea produselor de pe masina se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
Prezentul contract intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre cumparator.
Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind certificatul de garantie emis de catre vanzator sau un furnizor al acestuia.


3. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI
a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in comanda si va livra bunurile si serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile cumparatorului;
b. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;
c. Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta la adresele mentionate la sectiunea "contact".
Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii , cu informarea cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia.
Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de cumparator pentru toate obligatiile contractuale.


5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)
Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la vanzator.
De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt proprietatea SC View Technologies SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.


6. CONFIDENTIABILITATE – PUBLICITATE
Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre cumparator vanzatorului, vor ramane in proprietatea vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris la vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.
Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al vanzatorului.
Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti.

 

7. TERMENE PENALITATI

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a comenzii, vanzatorul este obligat sa anunte cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.
Cumparatorul nu va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la vanzator doar in cazul neindeplinirii totale din partea vanzatorului a executarii contractului in conformitate cu termenele stabilite, iar aceste conditiii nu se aplica si in cazul in care cumparatorul renunta la comanda facuta.
In cazul in care cumparatorul intarzie plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata.
In cazul in care vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.


8. FACTURARE – PLATI
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.


9. RISCURI SI RESPONSABILITATI
a. Livrare
Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.
b. Transport – Ambalare
In afara de cazul in care este agreat de vanzator si cumparator diferit, vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu bunurile si serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul cumparatorului.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul va efectua livrare bunurilor si serviciile pe teritoriul Romaniei.


10. ACCEPTARE
Acceptarea va fi facuta atunci cand bunurile si serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in comanda.
In cazul in care cumparatorul descopera ca produsele livrate sau serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci vanzatorul va aduce la conformitate produsele si serviciile.
De asemenea, cumparatorul beneficiaza de returul produselor in termen de 10 zile din momentul receptionarii lor, doar pentru cazurile mentionate mai sus.


11. GARANTII
Toate produsele beneficieaza de 24 luni garantie de conformitate si 12 luni garantie comerciala conform legilor 449/2003 si OG21/1992 cu completarile si modificarile ulterioare, republicata precum si cu modificarile introduse de OUG174/2008. Pentru produsele in care producatorul ofera un alt termen de garantie acesta va fi specificat pe site.

Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
Certificatele de garantie sunt emise direct de catre magazinul online www.caraudiomarket.ro.
Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa contact@caraudiomarket.ro sau telefonic 0763425485. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

12. TRANSFERUL PROPRIETATII
Proprietatea asupra bunurilor si serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul vanzatorului).
In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre vanzator sa permita cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.


13. RASPUNDERE
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.


14. FORTA MAJORA
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.


15. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA
Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

16. INFORMATII PRIVIND DEEE
Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.
Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului, OUG 78/2000 – privind regimul deseurilor, in temeiul dispozitiilor art. 10 din H.G 448/2005, privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:
- clientii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;
- colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selective puse la dispozitia producatorilor de catre Autoritatile administratiei publice locale care au obligatia potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separat DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare a DEEE;
- clientii pot preda DEEE in mod gratuit la punctele de colectare specificate in momentul achizitiei unui produs nou din aceeasi categorie;
Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu doua linii in forma de X, ca in imaginea alaturata.
Aceasta pictograma indica faptul ca DEEE nu trebuie amestecate cu deseurile menajere si ca ele fac obiectul unei colectari selective.


17. PREVEDERI DIVERSE
Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte.
Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

 

18. Informatii despre produse

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse caraudiomarket.ro distribuite in Romania

Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea caraudiomarket.ro

Caraudiomarket.ro isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate si la preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea caraudiomarket.ro, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.


View My Stats