Autentificare

Categorii

Coş  

Nici un produs

Livrare 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Cos

Contact

  • Telefon:
  • 0763.425.485
  • Email:
  • contact@caraudiomarket.ro

Newsletter

Conditiile de garantie se asigura in conformitate cu prevederile OG 21/92, legea 449/2003, cu modificarile ulterioare. Toate produsele beneficieaza de 12 luni garantie comerciala si 24 luni garantie de conformitate.

La solicitarea acordarii garantiei pentru un produs comercializat de noi va fi necesar sa il prezentati in ambalajul original, insotit de accesoriile cu care s-a livrat produsul, factura sau dupa caz copie dupa factura si certificatul de garantie in original .

Demontarea produselor de pe masina se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Se va refuza receptia in vederea asigurarii garantiei pentru acele produse care nu vor avea etichetele sau sigiliile de garantie intacte.

Reparatiile efectuate de catre personane neautorizate duc la pierderea garantiei.

Producatorul si vanzatorul sunt exonerati de obligatiile lor privind garantia, daca defectarea s-a produs din cauza nerespectarii de catre consumator a instructiunilor de instalare, punere in functiune, utilizare, intretinere, manipulare, transport si depozitare, cuprinse in documentatia care insoteste produsul sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania.

De asemenea garantia se pierde in cazurile: deteriorarile termice, mecanice si plastice ale produselor datorate incendiilor, accidentelor, intemperiilor sau neglijentei in utilizare; folosirea de baterii, surse de alimentare sau alte accesorii decat cele aprobate de producator; in cazul in care produsul prezinta urme de contact cu lichid; neconcordanta dintre numarul de serie inscris pe certificat si cel inscris pe produs; schimbarea starii originale a aparatului.

Nu raspundem de eventualele probleme de compatibilitate cu accesoriile achizitionate de la alte firme.

De asemenea nu ne asumam nici o raspundere pentru subansamblele care sunt folosite pe sisteme ce nu corespund ca performante cu specificatiile producatorului respectiv.

Firma noastra nu isi asuma nici o raspundere privind pierderile de date, fotografii, filmari, soft ce ar putea surveni ca urmare a unor defectiuni ci doar obligatia de a remedia aceste defectiuni, de aceea insistam asupra necesitatii de a face back-up pentru orice date importante in momentul solicitarii garantiei pentru un produs presupus defect.

Departamentul tehnic va efectua operatiunile de service in termen de cel mult 30 zile de la primirea produselor.

Garantiile / Returul se expediaza doar cu firma Urgent Cargus Curier sau Fan Courier la adresa Str Nicolae Balcescu nr 54A. Sau se pot aduce personal in magazin.

In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator.

Returnarea banilor:

 
In cazul in care sunt respectate conditiile de retur, SC View Technologies SRL se angajeaza sa returneze beneficiarului suma achitata pentru produsul returnat, in maximum 20 zile de la receptionarea produsului.

 

Conditii generale pentru retur:

Cumparatorul poate returna produsul in termen de 14 zile calendaristice de la data receptionarii acestuia fara a oferi nici un motiv daca indeplineste urmatoarele conditii:

1. Produsul este in ambalajul original

2. Produsul este in aceeasi conditie ca si cand a fost livrat(nu a fost utilizat).

3. Se prezinta documentele fiscale ce atesta achizitia (bon fiscal sau factura).

4. Daca produsul comandat era in stocul nostru. Produsele care, in momentul comenzii, figureaza "La comanda" sunt aduse pe comanda si nu se pot returna.

Demontarea produselor de pe masina se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Vom inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului intr-un cont bancar furnizat de catre client. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Rambursarea nu se poate face in cele 14 zile daca clientul nu a trimis pordusul inapoi la vanzator

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Cumparator.

- In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.
- Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

- Daca produsul nu a fost instalat pe masina vi se va ramburs suma integrala mai putin transportul de livrare si transportul de ridicare. Daca aparatul a fost instalat se va retine o suma de bani ce vi se va comunica dupa receptionarea si analizarea produsului.
- Produsul returnat trebuie să fie insotit de certificatul de garantie in original, daca acesta este emis de producator/distribuitor.

- In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

- In cazul retururilor repetate (peste 3 retururi nefondate) ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului.

Declaratie de conformitate Societatea Comerciala View Technologies SRL / Belle Ideas SRL-D, cu sediul in Craiova, BLD.Dacia Nr.157, CUI: 30357090 / 33839000, asigura, garanteaza si declara pe proprie raspundere, conform prevederilor art. 5 din Hotararea Guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsul nu pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si nu produce un impact negativ asupra mediului, precum si faptul ca toate produsele importate si comercializate de noi sunt conforme cu prevederele HG nr. 88/2003, privind echipamentele radio si echipamentele terminale de telecomunicatii si recunoasterea mutuala a conformitatii acestora, republicata.


View My Stats