Autentificare

Categorii

Coş  

Nici un produs

Livrare 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Cos

Contact

 • Telefon:
 • 0763.425.485
 • Email:
 • contact@caraudiomarket.ro

Newsletter

Scut motor Alhambra

Scut motor Alhambra
SEAT Alhambra este un vehicul de tip furgonetă produs de constructorul spaniol SEAT. În ciuda unei restilizări derulate în 2000, este foarte similară modelului original din 1996. Alhambra a fost creată în urma unui acord de partajare a tehnologiei între Ford și Grupul Volkswagen, motiv pentru care împarte multe dintre componente și trăsături de design cu Ford Galaxy și VW Sharan. Toate aceste trei modele erau construite pe aceași linie de producție, în Palmela, Portugalia, până la retragerea Ford din acord. Alhambra are șapte locuri, însă cele cinci locuri din spate pot fi mutate sau chiar scoase pentru a spori spațiul de încărcare. Există o singură motorizare pe benzină de 2,0 cu 115CP și trei motorizări diesel: 1,9 TDI 115CP, 1,9 TDI 115CP cu transmise integrală și diferențial central Haldex și 2,0 TDI 140 CP.

Scuturi auto metalice pentru motor si cutie de viteze autoturisme Seat, modelele Alhambra. Scut metalic din tabla de otel de 2-3 mm, usor de montat, la preturi accesibile.

 • Scut metalic pentru motor si cutia de viteze Seat Alhambra

  Scut motor si cutia de viteze Seat...

  detalii

  Scut motor metalic Seat Alhambra dupa 1996

  Scutul protejeaza motorul si cutia de viteze.

  Piesa este noua si se potriveste perfect pentru toate tipurile de motorizari de Seat Alhambra fabricate incepand cu anul 1996.

   
  320.00 Lei
  adauga in cos
View My Stats