Autentificare

Categorii

Coş  

Nici un produs

Livrare 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Cos

Contact

 • Telefon:
 • 0763.425.485
 • Email:
 • contact@caraudiomarket.ro

Newsletter

Scut motor Seat Altea

Scut motor Seat Altea
SEAT Altea este un monovolum compact lansat în 2004 de constructorul spaniol SEAT ca prim exemplu al noii imagini corporative. Altea împarte elemente structurale cu celelale modele din segmentul C al Grupului Volkswagen, precum SEAT León și Volkswagen Touran. Modelul vine echipat în cinci motorizări pe benzină, variind între 1,6 FSI 102CP și 2,0 TFSI 200CP, și cinci motorizări diesel (de la 1,9 TDI 105CP DSG la 2,0 TDI 170CP). Tehnologia FSI folosită la motoarele cu benzină utilizează o pompă de injecție directă de înaltă presiune pentru a crea o sinergie perfectă intre putere și consumul de energie. O inovație a acestui model este cutia de viteze cu șase trepte și dublu ambreiaj DSG (germană Direkt Schaltgetriebe).

Scuturi auto metalice pentru motor si cutie de viteze autoturisme Seat, modelele Altea. Scut metalic din tabla de otel de 2-3 mm, usor de montat, la preturi accesibile.

 • Scut metalic pentru motor si cutia de vitezeze Seat Altea

  Scut metalic Seat Altea incepand cu 2004

  detalii

  Scut motor metalic Seat Altea dupa 2004

  Scutul protejeaza motorul si cutia de viteze.

  Piesa este noua si se potriveste perfect pentru toate tipurile de motorizari de Seat Altea fabricate incepand cu anul 2004.

   
  280.00 Lei
  adauga in cos
View My Stats