Autentificare

Categorii

Coş  

Nici un produs

Livrare 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Cos

Contact

  • Telefon:
  • 0763.425.485
  • Email:
  • contact@caraudiomarket.ro

Newsletter

Scut auto Mazda

Scut auto Mazda
Corporația Mazda Motor (Mazda Motor Corporation) este un producător japonez de automobile, cu sediul în Hiroshima, Japonia.

În 1934, este creat prim logo-ul Mazda. Compania a fost redenumită în cinstea zeului Ahura Mazda, cea mai mare Zoroastriană zeitate. Zeul înțelepciunii, care face lagatura dintre om și natura. Noul nume este, de asemenea, în concordanță cu numele fondatorul companiei.

În 1981, compania a deschis reprezentanțe în America și Europa: Mazda (America de Nord), Inc. Motors și Mazda Representative Office (Europa).

În 2007, Mazda a produs aproape 1,3 milioane de vehicule pentru vânzări internaționale. Cele mai multe (aproape un milion) au fost produse în fabricile japoneze ale companiei, restul provenind din alte colțuri ale lumii. Modelele cele mai bine recunoscute sunt: Mazda 2(Demio), Mazda 3, Mazda 6, Mazda 5, Mazda CX-7, Mazda CX-9, Mazda MX-5, Mazda RX-8, Mazda BT-50 (modele pentru piata externa a japoniei)

Scuturi auto metalice pentru motor si cutie de viteze autoturisme Mazda, modelele II. Scut metalic din otel de 2-3 mm, usor de montat, la preturi accesibile.

Subcategorii


View My Stats