Autentificare

Categorii

Coş  

Nici un produs

Livrare 0.00 Lei
Total 0.00 Lei

Cos

Contact

  • Telefon:
  • 0763.425.485
  • Email:
  • contact@caraudiomarket.ro

Newsletter

Scut metal Chevrolet

Scut metal Chevrolet
Chevrolet[1] cunoscut și drept Chevy) este o marcă de automobile produse de concernul GM. Este marca cea mai vândută și mai cunoscuta din concern.În gama Chevrolet se găsesc peste 20 de modele fiecare, fiecare remodelat în fiecare eră a automobilelor.
Chevrolet a fost fondat de Louis Chevrolet și William C. Durant. Louis Chevrolet a fost șofer de curse și William Durant(fondator al General Motors) a fost dat afară din concernul General Motors în 1910, împreună au hotărât să refacă reputația lui Durant în industria automobilelor. Dea lungul timpului compania s-a extins iar în 1916(anul în care Durant a devenit președintele General Motors) Chevrolet a fuzionat cu GM. Astfel Chevrolet a avut un impact imens în industria automobilelor în SUA în perioada anilor '50 și '60. În 1963, una din zece mașini vândute în SUA era un Chevrolet.

Scuturi metalice pentru motor si cutie de viteze autoturisme marca Chevrolet, modelele Aveo, Captivia, Cruze, Kalos, Lacetti si Spark. Scut de otel de 2-3 mm, usor de montat, la preturi accesibile.
View My Stats